Вие сте тук

Каталог
Публикации

„Асоциация на българските градове и региони“ връчи годишните си национални награди за 2020 г.

Събитието се състоя в парк х-л „Олимп“ гр. Велинград. Около 100 души, между които областни управители, заместник-областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията участваха в конференция и съпровождащата я церемония, на която се раздадоха VI-те годишни национални награди на АБГР.

Годишните национални награди на Асоциацията, тази година, бяха в 23 категории.Освен за успешно управление,общините бяха отличени за реализираните инвестиции в природата и хората; за развитие на спорта и младежките дейности; за запазване и популяризиране на културно-историческото наследство; за въвеждане на иновативни подходи в управлението на общината и др.Основният критерий на журито за определяне на призьорите бяха реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Събитието се реализира в партньорство с 'А1 България ЕАД' и със съдействието на мебелна фирма ,“Фил Декор“ гр.Русе която е специализирана в обзавеждането на детски градини, ясли, социални домове, паркове и градини.

Списък с наградените